Copyright 2022 - Read My Lips & Pelckmans Uitgevers nv

Rethinking Transformation 

Het business seminar voor leiders en organisaties van overmorgen 
BE INSPIRED

12 mei 2022 | The Beacon | Antwerpen

Read My Lips en Pelckmans heten je van harte welkom tijdens de 2de editie van Rethinkinghet event voor leiders en organisaties van overmorgen! Met een breed scala aan topsprekers over actuele topics geven we je de nodige inspiratie om aan de slag te gaan.

ONTDEK JOUW VOORDELEN

💡 7 (inter)nationale top sprekers

🍴 Lunch van Foodmaker (zonder smaakversterkers, mayonaise of suiker en met respect voor mens, dier en planeet)

📚 2 gratis boeken van de sprekers naar keuze

📚 20 % korting op boeken van de aanwezige sprekers

 Koffie, thee en water de hele dag

🥂 Een afsluitende netwerkborrel inclusief drankjes en hapjes

Onthaal

10.45 u.

Herman Toch - Maatschappijbouwend ondernemen
De transitie die vandaag in volle gang is, creëert een vruchtbare bodem voor een cool nieuw spel: The Positive Sum Game. Het is een spel waarin 'better for me + better for the world' hand in hand gaan. Ik kan winnen en wij kunnen winnen op hetzelfde moment. Door te kiezen voor 'allebei' wordt de taart groter.

9.30 u.

10.00 u.

Mieke De Ketelaere - Wake up call AI
Het valt niet te ontkennen. Artificiële intelligentie dringt aan een duizelingwekkende snelheid onze realiteit binnen. Ze duikt niet alleen op in jouw dagelijkse leven, maar ook in de verschillende bedrijfssectoren. Dit roept veel vragen op. Wat kan AI allemaal? Wat nog niet? En in hoeverre is AI écht intelligent en een meerwaarde voor onze manier van leven?

11.30 u.

Pascal Coppens - Een anders blik op een land in transitie
China expert Pascal Coppens neemt je mee in een kritisch vraagstuk Kunnen we China vertrouwen?. Een blik op de toekomst vanuit verschillende invalshoeken.

12.15 u.

Lieven Vanlommel - De transformatie en ontstaan van Foodmaker
Je brand (her)uitvinden tijdens corona en transformeren tot een concept dat alle uitdagingen aan kan.

+ lunch

13.30 u.

André Pelgrims - Leiderschapspotentieel
André Pelgrims, ras expert in groepsdynamica, zal in gesprek gaan met moderator Annik Dirkx over het vraagstuk ‘Hoe kun je jouw eigen leiderschapspotentieel vol inzetten?’

14.15 u.

Katja Schipperheijn - Intelligente samenwerkingen
Hoe bouw je als onderneming een LearnScape, een klimaat waar de leertechnieken zijn afgestemd op voortdurende interactie met de wereld daarbuiten, het ecosysteem? En waarom is het absoluut cruciaal dat je als onderneming een levenslanglerenmindset in je organisatie op die manier benadert? The LearnScape is de plek waar innovatie, datagerichtheid, ecosysteem denken, growth mindset en employee engagement elkaar ontmoeten. Het is de enige denkbare organisatie om in deze onvoorspelbare tijden overeind te blijven.

15.00 u.

Jo Caudron - Digitale transformatie
In zijn keynote vertrekt Jo van de vele veranderingen en hoe die toenemende onzekerheid en zelfs pessimisme dreigen te creëren. Hij onderzoekt verbanden tussen de individuele maatschappelijke transformaties en legt uit hoe ze samen een Metastorm worden. Dit is een overkoepelende reeks van perfecte stormen met de toekomst van werk, wonen en mobiliteit in het middelpunt. Hij verklaart de oorzaken van ons toenemende pessimisme. Via een blik op de toekomst van werk, samenleven, mobiliteit, economie en andere thema’s toont hij dat het mogelijk is om een optimistisch wereldbeeld te creëren waarin we allemaal kunnen geloven. Deze keynote volgt de grote thema’s van zijn nieuwe boek De wereld is rond.

15.45 u.

Slotwoord door Peter Saerens van Pelckmans en Read My Lips.

Afsluitende netwerkborrel en boekenstand.
Einde om 16.45 u.

Koop hier je ticket!

IK SCHRIJF ME IN!

___________

PRAKTISCHE INFORMATIE

DATUM: 12 mei 2022

LOCATIE: The Beacon - Sint-Pietersvliet 7, 2000 Antwerpen

STARTUUR: 9.30 uur

TOEGANGSPRIJS: € 175, incl. BTW

HET PROGRAMMA

MET DANK AAN ONZE SPONSORS

ONTDEK DE SPREKERS


Mieke De Ketelaere

Herman Toch

Pascal Coppens

Lieven Van Lommel

Katja Schipperheijn

Jo Caudron

André Pelgrims